Termeni și condiții

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.oar-mures.ro

INTRODUCERE

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.oar-mures.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ, deține drepturi de autor și contracte încheiate cu terțele care vor apărea pe site în continuare. Nu aveți dreptul să redistribuiți și să salvați datele ce apar pe site sau orice altă metodă pentru a le folosi dumneavoastră în interesul de a le vinde.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.oar-mures.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ. ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ, dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.oar-mures.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ în vederea efectuării de studii de piaţă; transmiterii de materiale promoţionale specifice operaţiunilor de marketing direct; soluţionarea de către ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activităţi întreprinse de ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA – FILIALA MUREŞ va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

Dacă în urma transmiterii unui mesaj prin formularul de contact doriți ștergerea datelor din baza de date Ordinul Arhitecților din România – Filiala Mureş vă rugăm să ne scrieți la adresa: admin@oar-mures.ro sau oarmures@gmail.com