Home » ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE SERVICIUL CONTROL DISCIPLINĂ ÎN CONSTRUCȚII 07 – 16 IANUARIE 2013

ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE SERVICIUL CONTROL DISCIPLINĂ ÎN CONSTRUCȚII 07 – 16 IANUARIE 2013

LUCRĂRI DE CONSTRUCȚII NEAUTORIZATE

   Cadrele Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal au efectuat 28 verificări, pe linia disciplinei în construcții, la diverse șantiere de pe raza municipiului Tîrgu-Mureș. Ca urmare a controalelor efectuate, au fost depistate 5 locații unde se executau lucrări neautorizate sau cu nerespectarea „Autorizației de construire”. După întreprinderea unor activități specifice, au fost identificați investitorii, beneficiarii și/sau după caz, executanții acestora, fiind sancționați, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 – republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, aplicându-se amenzi în valoare totală de 7 000 lei, dispunându-se totodată și oprirea imediată a lucrărilor, precum și efectuarea demersurilor necesare pentru a intra în legalitate.                                                                      

     Edificator este cazul numitului M.G., din Tg-Mureș, str. Voinicenilor, care a construit un gard fără a deține „Autorizație de Construire” eliberată de Administrația Publică Locală motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu suma de 1 000 lei, complementar dispunându-se intrarea în legalitate.

     În perioada de referință s-au înregistrat 13 sesizări de la diverși cetățeni, la care agenții din cadrul Biroului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal au executat verificări, au dispus măsuri pe cale de consecință și au răspuns în scris petenților.

 

sursa: http://tirgumures.ro/

seriale online filme online filme online 2015 filme online filme online 2015 rochii rochii seara costume de baie

Gazduirea oferita gratuit de STIRA Electronic SRL